buy fincar online where to buy fluoxetine for dogs can you buy legit viagra online buy zithromax online usa valtrex buy online canada
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen els primers premis ‘Revista de Letras’ als millors blocs literaris de 2009

‘Revista de Letras’, la revista literària de Lladó Comunicació – l’editora de Diari Maresme – ha convocat avui divendres, 18 de desembre, el "I Premio Revista de Letras" als millors blocs de crítica i creació literària en castellà. El proper 8 de gener, es donaran a conèixer els 5 blocs finalistes de cadascuna de les categories.

premios_revista_de_letras.jpg‘Revista de Letras’, la revista literària de Lladó Comunicació – l’editora de Diari Maresme – ha convocat avui divendres, 18 de desembre, el "I Premio Revista de Letras" als millors blocs de crítica i creació literària en castellà. El proper 8 de gener, es donaran a conèixer els 5 blocs finalistes de cadascuna de les categories.

Projecte

Els responsables de ‘Revista de Letras’ han impulsat aquest nou projecte "il·lusionats" i amb l’objectiu de "posar en valor l’excel·lent treball de centenars de internautes". Després d’intenses setmanes buscant patrocinador, lloc i data per al lliurament de premis i pensant en les diferents categories, els organitzadors han volgut destacar que els veritables protagonistes "seran els millors blocaires".

Cinc categories

Les diferents categories convocades, a les que els blocaires poden accedir per a la selecció prèvia, són: Premi al millor bloc nacional de crítica literària (per a blocs a Espanya), Premi al millor bloc internacional de crítica literària (per a blocs en castellà de la resta del món), Premi al millor bloc nacional de creació literària (per a blocs a Espanya), Premi al millor bloc internacional de creació literària (per a blocs en castellà de la resta del món) i Premi al millor bloc editorial (per a blocs en castellà gestionats per editorials de qualsevol país).

Convocatòria i premis

La convocatòria s’obre avui divendres, 18 de desembre. Des d’aquest moment i fins el proper 8 de gener, els blocaires que vulguin participar-hi han d’enviar la seva inscripció amb dades personals i enllaços corresponents al correu electrònic premios@revistadeletras.net. El mateix dia 8, ‘Revista de Letras’ donarà a conèixer els 5 blocs finalistes de cadascuna de les categories del premi. Des d’aquell moment i fins al 30 de gener de 2010, els lectors seleccionaran mitjançant els seus vots els blocs guanyadors. Els premis consistiran en un trofeu i un diploma acreditatiu. A més, l’empresa patrocinadora, l’editorial digital Luarna, obsequiarà als guanyadors amb un dispositiu booq i un crèdit per a descàrregues d’eBooks a través del seu web.

Lliurament de premis

Finalment, els blocs guanyadors es donaran a conèixer en un acte obert al públic que tindrà lloc el 20 de febrer, a les 18 hores, a la llibreria Bertrand de Barcelona.

Més informació

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per