order bystolic samples purchase peptides nolvadex accutane where to buy canada buy viagra in australia can you buy promethazine and codeine at walgreens
dimecres, 14 de novembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Visita d’Àngel Colom al Maresme

angel_colom_280x87.jpgEl president de la Sectorial d’Immigració de CDC, Àngel Colom, visita avui Alella, Mataró, Pineda i Malgrat de Mar, on clourà la visita amb la xerrada-col·loqui "Catalanitat i Immigració".

El president de la Sectorial d’Immigració de CDC, Àngel Colom, visita avui Alella, Mataró, Pineda i Malgrat de Mar, on clourà la visita amb la xerrada-col·loqui "Catalanitat i Immigració".

Acompanyants

Colom vindrà acompanyat per Mbaye Bubacar Gaye, Èric Bertran  – NousCatalans.Joves -, Ignasi Valls, Quim Fernandez i Xavier Cos.

Programació

Segons la programació, la visita s’iniciarà aquest matí a Alella i posteriorment el president de la sectorial farà una roda de premsa a Mataró, on presentarà el Grup de Nous Catalans del municipi. Per la tarda, Àngel Colom farà una trobada amb la comunitat musulmana a Pineda de Mar i, a les 8 del vespre, la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar acollirà la xerrada-col·loqui "Catalanitat i Immigració".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per