fluoxetine order online best website to buy kamagra in uk synthroid purchase canada metformin 500 mg purchase buy cialis generic india
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

¿Què és la PNL?

La Programació Neurolingüística o PNL és una metodologia que estudia com organitzem la nostra experiència subjectiva per assolir un objectiu determinat.

No és cap teoria o doctrina, sinó un conjunt d’eines, models, habilitats i tècniques per fer més útil i fluïda la comunicació amb nosaltres mateixos, els altres i el món.

Tot va començar quan Richard Bandler i John Grinder van modelar a tres mags de la comunicació com eren Fritz Perls, pare de la teràpia Gestalt, Virginia Satir, la famosa terapeuta familiar, i a Milton Erickson, el mundialment conegut hipnoterapeuta. John i Richard volien aprendre a comunicar com ho feien aquests tres experts i treure’n unes pautes de conducta susceptibles de ser apreses per a qualsevol persona.

El Practitioner és el primer nivell de la formació i va adreçat a totes les persones que vulguin aprendre noves habilitatsi tenir més opcions i estratègies de conducta.

El Master representa l’aprofundiment en els models de coneixement de la PNL i en les seves grans estratègies d’excel·lència i canvi personal.

Al CTUG (Centre Tecnològic i Universitari de Granollers) pots formar-te en la metodologia de la PNL en els nivells de Practitioner i Master, i recorda……

“Projecta ara el teu futur, perquè és el lloc on passaràs la resta de la teva vida” Mark Twain

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per