buy nolvadex pct uk metformin prescription online where can i buy maxalt melt buy zenegra uk buy zyvox antibiotic
dilluns, 24 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys estrena l’aparcament de la Picòrdia

Foto: Gencat

Les zones d’aparcament de la Picòrdia i de la dàrsena pesquera d’Arenys de Mar estrenen aquest dimecres 31 de març un nou model d’explotació que incorpora càmeres de vigilància, nous sistemes de seguretat i control, i un servei d’atenció als usuaris. La zona d’estacionament del vial del port continuarà sent gratuïta per als veïns d’Arenys.

Aquest sistema de gestió, a càrrec de l’empresa COMSA, pretén augmentar la rotació dels vehicles a la zona de servei portuària de la platja. El servei funcionarà al llarg de les 24 hores del dia, sense interrupció, i durant tota la setmana, inclosos els festius. L’aparcament de la Picòrdia disposa de 180 places d’estacionament amb règim vigilat i controlat, de pagament per als usuaris.

COMSA gestionarà el pàrquing de la platja de la Picòrdia i la zona d’aparcament de pesca, per un termini de quatre anys, prorrogables a dos anys més. La concessionària posarà al servei dels usuaris diferents tipus de targetes amb descomptes especials: abonaments mensuals, vals comercials i targetes horàries per als usuaris freqüents.

L’explotació del servei de la zona d’aparcament de pesca serà vigilat i amb control d’accessos. En aquesta zona hi ha 187 places d’estacionament gratuïtes per als pescadors, peixaters i personal autoritzat per la Confraria de Sant Elm. Aquest espai també disposa de 48 places més per a la resta d’usuaris amb règim de pagament.

Gratuïtat per als veïns

D’altra banda, Ports de la Generalitat ha signat un conveni amb l’Ajuntament d’Arenys de Mar per prestar el servei de zona blava d’aparcament al vial de ponent. Aquest servei serà en règim de gratuïtat per als veïns residents que estiguin al corrent de pagament de l’impost de circulació, i en règim bonificat per als no residents que treballen a Arenys de Mar.

La zona d’aparcament del vial, que disposa de 124 places d’estacionament, començarà a funcionar a partir de l’1 d’abril. L’horari del servei anirà des de les 9.00 fins a les 23 h, de dilluns a diumenge.

L’Ajuntament lliurarà les targes que acrediten als residents i als treballadors no residents l’accés a l’aparcament del vial, així com les enganxines per identificar els seus vehicles.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per