dissabte, 20 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Urbanitzen un marge de la riera d’Argentona

Primers treballs sobre la riera d'Argentona

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme ha posat en marxa les obres de construcció d’un passeig arbrat al marge esquerra de la Riera d’Argentona, al terme municipal de Mataró.

L’espai que separa les instal·lacions de la planta de brossa de Mataró i la riera d’Argentona, d’aproximadament 345 metres, s’està transformant en un passeig arbrat de 5 metres i en una escullera de protecció d’aquest marge de la riera.

Fonts del consorci han manifestat que aquestes actuacions permetran recuperar un nou espai per a la ciutadania, acomplint així el seu compromís com a un dels propietaris de les parcel·les properes a la riera d’Argentona.

Eficiència energètica

A més, en aquesta actuació s’apostarà per les tecnologies més eficients energèticament, com ja ha fet el Consorci de Residus a les obres d’ampliació del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme. En concret, en aquest tram de passeig urbà que s’està construint la il·luminació complirà amb tots els requisits de l’eficiència energètica. També, dintre de la urbanització de l’espai s’instal·laran diversos bancs al llarg del nou passeig.

L’obra està subvencionada per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de concertació Xarxa de Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per