dijous, 27 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Belén Esteban, imatge del Maresme

Belén Esteban, entrevistada per un mitjà maresmenc

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha contractat Belén Esteban per promocionar turísticament la comarca. Fonts properes a la famosa, han reconegut a Diari Maresme que les converses han fructificat gràcies a la intermediació del presentador del programa ‘La Noria’, Jordi González, un periodista molt vinculat a la capital del Maresme. Un altre dels factors que haurien afavorit l’acord és que, tal i com transcendit recentment, un dels metges que formava part de l’equip de cirurgia plàstica a la que es va sotmetre l’Esteban, és del Masnou.

‘Por el Maresme MA-TO’

Per altra banda, les mateixes fonts han confirmat els rumors que apuntaven que l’eslògan de la campanya serà ‘Por el Maresme MA-TO’, una frase que apareixerà acompanyada per una fotografia de la famosa en bikini, prenent el sol en alguna de les platges – per determinar – del litoral maresmenc.

Impacte econòmic

Segons han avançat fonts del CCM, l’acord comptarà amb un pressupost de 5 milions d’euros per a tot l’any 2011. Un estudi previ realitzat per l’empresa especialitzada Camp i Kipuc Assessors han calculat que l’impacte econòmic sobre la comarca del Maresme podria arribar a la xifra de 25 milions d’euros, “rentabilitzant per 5 el seu cost“, han assegurat fonts de l’assessoria premiarenca.

Polèmica per les platges

A l'Esteban li agrada la sorra maresmenca | Foto: DM

Capítol a banda és la polèmica encetada per alguns municipis maresmencs que han ofert la seva platja a l’Esteban per acollir la sessió fotogràfica de la campanya. El Cercle proper a la co-presentadora de ‘Sálvame‘ ha reconegut que en els darrers dies la famosa ha rebut diversos folletons il·lustrats amb fotografies de platges del Maresme. Fins i tot, en un cas, Belen Esteban ha rebut a través d’una coneguda empresa de missatgeria 200 grams de sorra amb una anotació que deia textualment “nuestra arena no se pega, ni duele al ser pisada“, en una clara referència a les preferències de bany de la famosa.

La Belén modernista

Restaurant del Parc de la Misericòrdia de Canet | Foto: viquipèdia

Per altra banda, Belen Esteban ha confessat públicament, i en diverses ocasions, la seva admiració per l’Art Modernista, tot i que ha declarat que no entén “por què le llaman moderna a una cosa tan antigua“. La nostra Redacció ha pogut saber que en almenys dues ocasions la famosa hauria visitat – d’incògnit – Canet de Mar, acompanyada per membres de la Regidoria de cultura. “El Puig me gusta más que el Gaudí“, va exclamar en una visita recent, en referència a l’obra de Josep Puig i Cadafalch (1867-1956). Davant el Restaurant del Parc de la Misericòrdia de Canet, l’Esteban va lloar l’edifici modernista de l’arquitecte català assegurant que “aunque no lo entiendo, me gusta mucho“.

7 comentaris per a “Belén Esteban, imatge del Maresme”

 1. […] Maresme dice que Belén Esteban va a ser su nueva imagen. Primera aparición de la princesa del pueblo ¿cuántas […]

 2. C. ha dit:

  Épico. Enhorabuena.

 3. […] Belen Esteban será la imagen de Diari del Maresme: Una broma para los lectores de este Diario local (prensa: DiarMaresme.com) […]

 4. […] de les reaccions que ha causat la notícia publicada per Diari Maresme informant sobre la suposada nova imatge del Maresme, Belén Esteban, coincidint amb el dia dels […]

 5. […] el Maresme MA-TO". Belén Esteban se convierte en la nueva imagen del Diari Maresme (en […]

 6. enric ha dit:

  quina vergonya

 7. […] Maresme aseguraba que Belén Esteban va a ser su nueva imagen. ¿La comarca […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per