can you order viagra online in canada speman forte online where to buy hoodia gordonii in ireland zithromax buy online canada buy ampicillin 500mg
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Campionat d’Espanya de vela al Masnou

Foto: Club Nàutic El Masnou

El Club Nàutic El Masnou organitza, del 29 de març al 4 d’abril, el Campionat d’Espanya de vela de la Classe 420. En aquesta competició hi participaran un centenar d’embarcacions provinents de tot l’Estat espanyol, però també de països com Alemanya o Portugal.

La inauguració oficial tindrà lloc aquest dimarts 30 de març, a partir de les sis de la tarda, a l’edifici social del Club Nàutic El Masnou. L’acte comptarà amb l’assistència d’autoritats esportives i polítiques tant d’àmbit nacional com local.

Les proves es disputaran a partir d’aquest dimecres 31 de març fins el proper diumenge 4 d’abril. Els primers quatre dies es realitzaran les regates que pertanyen al Campionat d’Espanya individual per finalitzar, diumenge, amb el Campionat d’Espanya per equips. El mateix diumenge, 4 d’abril, a les 17.30 h, es celebrarà  l’acte de cloenda amb el lliurament de premis a la Base Nàutica del Club Nàutic El Masnou.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per