dijous, 23 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Campionat per al femení Base Hoquei Mataró

Foto: Equip Femení Base del Club Hoquei Mataró

L’equip Femení Base del Club Hoquei Mataró es va adjudicar, invicte, el II Torneig Internacional d’Hoquei Bigues i Riells en la categoria Sub12 celebrat els dies 25,26 i 27 de juny, “completant així una gran temporada, en què han demostrat una gran qualitat en el seu joc i una entrega elegant de les seves jugadores, admirada per tots els aficionats”, segons publica el reconegut i premiat bloc de l’equip d’hoquei patins base femení del Reus Deportiu.

En aquest campionat les més petites del Club mataroní es varen enfrontar, en un triangular, a la Selecció d’Anglaterra, a la Selecció d’Alemanya i al Bigues i Riells, on el dos primers classificats jugaven la final.

La Final

En la final, les mataronines es van tornar a enfrontar a la selecció anglesa, que va tornar a alinear jugadores de més edat. Aquest fet va descentrar a les nenes de Mataró que van acabar la primera part amb un 1-3 en contra. Però les instruccions donades des de la banqueta i l’entrega de l’equip va fer que, amb una joc espectacular que va fer vibrar als espectador del pavelló, l’equip acabés remuntant i guanyant el partit per un ajustat però merescut 4-3.

A més, l’organització va proclamar com a millor portera Sub12 del Torneig a la Paula Lladó Pérez (C.H. Mataró) i com a millor jugadora Sub12 a la Carla Fontdegloria Coll (C.H. Mataró).

Colofó

La consecució d’aquest Torneig posa colofó a una temporada excepcional d’un equip que, format per nenes de 7 a 10 anys, ha assolit la 5ª posició en la Lliga Regular Femení Base de Catalunya (de 7 a 14 anys), 6ª posició en el Campionat de Catalunya Femení Base (de 7 a 14 anys), 4ª posició en la Copa de Cataluña Femení Base (de 7 a 14 anys) i 1ª posició del Campionat de Catalunya MiniFem (de 7 a 12 anys).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per