buy retin-a in stores cheapest viagra 100mg uk prevacid online canada zoloft paypal buy lasix furosemide
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU penja en un web els plens de Mataró

Imatge: CiU TV

El Grup Municipal de CiU a Mataró ha posat en funcionament un nou web on la ciutadania podrà trobar la gravació íntegre dels Plens Municipals. La presentació del nou portal ha estat a càrrec del president del grup municipal nacionalista, Joan Mora.

El líder convergent ha informat que la iniciativa ha comptat amb “recursos limitats“, i ha destacat que s’ha fet “sobretot, gràcies a la col·laboració de voluntaris que actualitzaran puntualment el lloc web amb la gravació mensual de la sessió plenària de l’Ajuntament de Mataró”. Mora assegura que aquesta iniciativa “avança un pas més en l’objectiu de la transparència que es compromet a implementar si un dia governa la ciutat“.

Els vídeo-plens

Per poder veure els vídeos a través del web mesmataro.cat cal escollir el Ple corresponent al menú lateral i, una vegada obert l’ordre del dia, s’ha de clicar la part que conté el vídeo per visionar-lo. Per tornar al menú principal s’ha d’anar a ‘inici’ i accedir a un nou vídeo.

Mataró transparent

A finals d’octubre de 2008, el grup nacionalista posava en funcionament el bloc Mataró Transparent. CiU considera que fruit d’aquella experiència el govern de la ciutat es va veure obligat “a fer un canvi d’actitud” i a “millorar la seva transparència comunicativa, sobretot al web municipal”, asseguren.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per