buy tegretol cheap aciclovir tablets can you buy promethazine cough syrup over the counter order cefixime 400 mg online can you buy viagra over the counter in india
dimarts, 18 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dimissió del comerç de Vilassar de Dalt

Vilassar de Dalt | Foto: Street View

La junta de l’ Associació de Comerciants i Empresaris de Vilassar de Dalt ha comunicat a tots els grups municipals que des del 23 de juliol han decidit “deixar de funcionar com a Associació“.

Sector comercial

En una carta adreçada a la Regidoria de Comerç, l’Associació manifesta que la causa ha estat “el constant menysteniment” vers la seva entitat i, “en extensió, al conjunt dels comerciants i empresaris que en ella s’hi veuen representats, per part de totes les institucions locals i d’una manera especial per la regidoria de comerç”.

Interlocució

Segons denuncien, “una associació de les nostres característiques no té cap utilitat al nostre poble, ja que no és considerada pel nostre ajuntament com un interlocutor vàlid per tractar els problemes que afecten al model comercial i empresarial del poble”.

També fan extensiva la seva “decepció amb tota la resta d’institucions polítiques locals, de tots els colors polítics, perquè”, segons asseguren, “no han estat capaces d’apropar-se a l’única associació comercial del poble”. Finalment, recomanen als responsables municipals a parlar amb tots els comerços i empresaris i a escoltar les seves inquietuds, “doncs són un dels motors que mantindran viu el nostre Vilassar de Dalt”, han conclòs.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per