can you buy flonase nasal spray over the counter buy depo provera shot online buying propecia online buy generic naltrexone online where to get accutane online
dimarts, 21 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dues medalles d’or per a dolços d’Alta Alella

El Blanc de Neu ha obtingut una de les medalles d'or

El celler Alta Alella s’acaba de convertir en l’únic celler que ha aconseguit dues medalles d’or al Challenge Millèsime Bio. El concurs és previ a la fira que porta el mateix nom i que aquest any es celebrarà a Montpellier (França) a finals del mes de gener. Es tracta d’una de les fires més prestigioses del món dedicades al vi d’agricultura ecològica.

Medalles d’or

Concretament, el jurat del Challenge ha atorgat sengles medalles d’or al Dolç Mataró i al Blanc de Neu, els dolços de la casa elaborats amb varietats autòctones de la DO Alella: Mataró i Pansa Blanca.

Els dolços premiats

El Dolç Mataró s’elabora amb el raïm sobremadurat, collit just abans que comenci el procés de pansificació i té un nas de figues seques, tomàquet sec italià, pell de taronja i te verd japonès. El Blanc de Neu s’elabora com un vi de gel del nord d’Europa, recorrent a la criomaceració per extreure els aromes de la pell. El resultat és un vi en què predominen els aromes de pells concentrades i flors, amb una boca extrema amb equilibri àcid-dolç fresc, rústic i personalitzat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per