can i buy methotrexate over the counter celexa mail order retin a apteka online best place to buy viagra online in the uk buy generic crestor
dimarts, 25 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El primer Canet Race escalfa motors

Foto: Aj. Canet

El proper diumenge 2 de maig, a partir de les 10 del matí, Canet viurà el primer Canet Race, una cursa de 10 quilòmetres que transcorrerà íntegrament per les vies urbanes del municipi. Dimecres passat, l’entitat Canet Race i el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Antoni Isarn, van presentar l’esdeveniment.

Cal destacar que els organitzadors de la prova són tots corredors amb una llarga trajectòria en el món de l’atletisme. La cursa de Canet és considera fàcil i per això és oberta a tothom independentment del seu nivell esportiu. Això sí, els participants han de ser majors de 16 anys. Segons l’organització, el “secret” de la prova estarà en saber reservar i administrar bé les forces, ja que a Canet hi ha molts desnivells. Per tant, si es vol acabar la cursa en bona posició, “caldrà tenir en compte aquest fet”, subratllen.

Actualment ja s’han inscrit poc més de 400 persones, tot i que els organitzadors esperen apropar-se a la xifra de 500. La sortida i l’arribada de la cursa serà, finalment, a la Plaça Universitat de Canet. Des de l’organització es farà un gran desplegament de voluntaris, ja que és previst que els carrers es vagin tallant a mesura que la cursa avanci, per anar-se obrin quan hagin passat els participants.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per