online provera jmbg order lexapro from canada cheap viagra in thailand buy topamax weight loss do i need prescription to buy valtrex
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El trànsit, en temps real via mòbil

Foto: sxc.hu

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en marxa el Portal mòbil de trànsit, un nou servei de consulta del trànsit en temps real a través del mòbil. Aquest nou servei està optimitzat per a un ampli ventall de plataformes mòbils.

El Portal mòbil de trànsit és una eina que permet consultar les càmeres de la xarxa viària o conèixer les incidències de trànsit a través del mòbil, que permet accedir a un web gratuït on es disposen de diverses funcionalitats per conèixer l’estat del trànsit. Així, es poden consultar les càmeres i incidències en temps real per vies o fer la consulta per comarques. En aquest tipus de consulta només és mostren vies que tenen alguna càmera o incidència. L’aplicació està disponible en català i castellà però el contingut de les incidències només estan en català.

Segons informa el SCT, també es poden definir un seguit de càmeres personalitzades per l’usuari, o “càmeres favorites”, que permeten un accés directe a les càmeres de consulta més habitual. El servei es complementa amb un Directori dels telèfons oficials sobre informació del trànsit (012 i serveis territorials de trànsit).

Finalment, aquest web dissenyat només per a mòbils permet consultar un seguit de consell viaris o disposar d’informació sobre dispositius especials per operacions sortida o retorn que posi en marxa Trànsit.

Plataformes mòbils

El Portal mòbil de trànsit està optimitzat per a les següents plataformes mòbils:

– iPhone /iPod Touch.
– Android.
– IE Mobile.
– Opera.
– Blackberry 4.6.0 o superior.
– Qualsevol mòbil Java compatible amb Opera Mini.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per