where to buy clindamycin lotion buy kamagra birmingham can you buy naltrexone in canada buy benadryl injection retin a cream buy online australia
dimarts, 21 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Imminent” integració de Caixa Laietana

Foto: Diari Maresme

Caixa Laietana preveu tancar un procés d’integració de manera “imminent“, segons han explicat a Europa Press fonts de l’entitat. Segons aquesta informació, l’entitat del Maresme està acabant de decidir-se entre una operació dins de Catalunya i una fora.

Entre aquesta setmana o la vinent, l’entitat preveu fer l’anunci oficial, però de moment no han transcendit els detalls sobre les dues opcions. Cal recordar que a Catalunya, Caixa Laietana mai ha donat per descartada l’opció de fusió amb Caixa Penedès, malgrat que van congelar el procés desembre passat. També va sonar amb força un possible Sistema Institucional de Protecció (SIP) – o fusió freda – a tres bandes al costat de Caixa Girona. Pel que fa a les oportunitats a la resta d’Espanya, també s’ha parlat de possibles negociacions de diversos SIP.

Aquest dilluns, El Periódico de Catalunya ha informat que Caixa Penedès té avançades les negociacions amb CAI i Sa Nostra per constituir un SIP, mantenint alhora altres alternatives. Per tant, una altra opció seria que Caixa Laietana i Caixa Girona unissin forces a través de la mateixa figura mantenint així part de la seva independència, tenint en compte que l’entitat gironina ha defensat la seva voluntat de continuar en solitari després de despenjar-se de la fusió d’Unnim formada per Caixa Sabadell, Terrassa i Manlleu.

1 comentari per a ““Imminent” integració de Caixa Laietana”

  1. […] Caja Madrid, Caja Insular de Canarias, Caixa Laietana, Caja Ávila y Caja Rioja han iniciat converses per a crear un Sistema Institucional de protecció (SIP), tal i com avançava Diari Maresme. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per