cheap furosemide 40 mg buying viagra from tesco online methotrexate cheapest buy clomid pills yasmin birth control pills buy online
diumenge, 19 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Josep Maria Forn, Gaudí d’Honor

Presentació de l'edició 2010 dels premis Gaudí

El director de cinema, Josep Maria Forn, ha estat distingit amb el Gaudí d’Honor per l’Acadèmia del Cinema Català. La gala de lliurament de premis tindrà lloc el proper 1 de febrer.

En aquesta segona edició dels premis, el director, productor, guionista i actor Josep Maria Forn (Barcelona, 1928) rebrà aquesta distinció per la seva llarga trajectòria, amb un bagatge de més de 250 pel·lícules. En conèixer la notícia, Forn ha destacat el paper de l’acadèmia com un projecte amb prestigi creixent, que s’ha consolidat per la seva implicació en la societat i perquè suposa una expressió del cinema i de la catalanitat. L’Acadèmia del Cinema Català (ACC), presidida per l’actor Joel Joan, compta actualment amb uns 230 membres.

Presentació a la Pedrera de Barcelona, amb tots els nominatsA part del Gaudí atorgat a en Josep Maria Forn, també han estat nomenats els membres d’honor que, enguany, són l’actriu Montserrat Carulla, el cineclubista Arnau Olivar, el director Antoni Padrós, Jesús Pérez i l’exhibidor i productor Fermín Marimón.

D’altra banda, dimarts passat, 26 de gener, l’Acadèmia del Cinema Català va reunir per primera vegada, al terrat de La Pedrera de Barcelona, els nominats de la segona Gala dels Premis Gaudí.

La gala de lliurament dels Gaudí, que compta amb 22 categories, se celebrarà el proper 1 de febrer al Cinema Coliseum de Barcelona i serà retransmesa en directe per TV3.

Fotos: Vicens Tomàs

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per