can you buy ventolin inhaler over the counter uk buy viagra online china furosemide tablets to buy where to purchase low dose naltrexone cheapest generic accutane
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Josep Muñoz, premi Arquitectura Emergent

Foto: Modafad. Showroom de joves dissenyadors de moda.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’Associació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) han concedit dos premis Arquitectura Emergent al jove arquitecte mataroní Josep Muñoz i Pérez.

Muñoz ha estat guardonat amb els premis Jove Arquitecte per arquitectura construïda i Jove Arquitecte per arquitectura no construïda, per la realització de l’arquitectura efímera pel showroom de joves dissenyadors de moda i pel projecte d’una casa per a un fotògraf a Torrelavit, respectivament.

Efímer i sostenible

L’arquitectura efímera per al Showroom de joves dissenyadors de moda per a la XXVII edició de ModaFad destaca pel treball realitzat amb el cartró, el qual esdevé l’únic element per a la constitució de tot el muntatge. A la vegada, la utilització d’un material reciclat i reciclable fan de la proposta un projecte 100% efímer i sostenible.

Integració en el paisatge

Per altra banda, la casa per a un fotògraf, situada en el límit d’un desnivell topogràfic davant de la petita població de Torrelavit – comarca de l’Alt Penedès -, participa del paisatge i s’hi integra, per a potenciar i revaloritzar cadascuna de les visuals.

Des del passat 15 d’octubre, l’Espai Picasso del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull l’exposició dels projectes premiats pel COAC i l’AJAC.

Josep Muñoz i Pérez

Graduat per l’Escola Tècnica superior d’Arquitectura de Barcelona 2002, és col·laborador habitual de diversos arquitectes de prestigi. L’any 2004, crea els seu estudi JMP LAND.ART.SCAPE.ARCHITECTURE, a la ciutat de Mataró. Els seus projectes han rebut premis i mencions internacionals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per