dilluns, 22 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’endemà de la corrida

Suposo que els masoquistes de la política, d’un costat i d’un altre, es deuen estar refocil·lant llegint el que hi ha escrit avui a la premsa espanyolista i catalanista sobre la decisió de suprimir les corrides a Catalunya. Bé, no és que llegir o escoltar els mitjans no esbiaixats sigui gaire diferent, però evidentment amb els primers n’hi ha per sucar-hi més pa.

Era d’esperar, amb el clima polític que hi ha, a Madrid i a Barcelona, les noticies, les opinions i, sobre tot, els comentaris afegits dels lectors o oïdors són ben expressius. Hi ha molt malalt que necessita teràpia i ho aprofita. Esveraments, bullangues, amenaces, contradiccions, posicions desenraonades, posicions aprofitades, per un tema que ara tothom en farà bandera –tant de la prohibició com de la pervivència- contribuint a enrarir més la nostra vida col·lectiva destacant-ne la seva càrrega simbòlica (?). Però, nois, sembla que és això el que es vol. No pas llimar rebaves, sinó accentuar arestes. Tornem-hi, a garrotades.

Quan va començar el tema ja vaig preveure que ens ficaven en un esbarzer. Ara, tots plegats, podem quedar empantanegats en un femer.

Manuel Mas | Mataró

Bloc

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per