viagra online order india cheaper drug like cymbalta buy retin a cream 0.05 online cheap generic propecia online buy vermox over the counter uk
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’hora de la unitat!

Una vegada coneguda, i a falta d’una anàlisi jurídica exhaustiva, la sentència de l’Estatut és l’hora de la unitat del catalanisme social i polític. No podem tornar a caure en càlculs tacticismes que ens debilitin en la ferma defensa de l’Estatut que va ser aprovat en referèndum pel poble de Catalunya.

Encara que el Tribunal Constitucional hagi validat la major part de l’Estatut, i per tant haver tombat les tesis polítiques del Partit Popular, no volem i com ha dit el president Montilla “no renunciarem a res del que s’ha refrendat”. I tampoc podem renunciar-hi perquè l’Estatut va ser fruit d’un ampli pacte polític al Congrés de Diputats.

El president ha estat molt valent i molt clar en la seva intervenció institucional. Val la pena llegir-la sencera. Caldrà estar molt i molt atents a les reaccions polítiques que aquesta sentència aixecarà, però per damunt de tot no podem posar en risc la unitat política del catalanisme i la unitat cívica del país.

Joan Antoni Baron | Mataró

Bloc

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per