can u buy nexium over the counter buy glucophage cheap best place buy generic viagra forum buying naltrexone online retin a micro pump buy
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CUP de Mataró incorpora Toni Guirao

Presentació de l'acord | Foto: CUP Mataró

Toni Guirao, ex-regidor d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mataró, i, actualment, membre de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista (RG-EA) del Maresme, ha fet pública la seva incorporació a la llista electoral de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a les properes eleccions municipals.

Acord

La CUP i RG-EA han arribat a un acord, a Mataró, en base a les seves coincidències en “un ampli espai de l’esquerra transformadora i rupturista“, assenyalen. Les dues formacions entenen aquest acord en “clau municipalista” i “obert a diverses sensibilitats d’esquerres“.

Concretament, els termes inicials d’aquest acord contemplen la  presència de Toni Guirao, militant de RG-EA, a la llista municipal de la CUP i la “visualització” de RG-EA com a organització política que dóna suport a la candidatura.

Per la seva banda, la CUP de Mataró ha celebrat el suport de RG-EA i la incorporació de Guirao, “ja que és una persona llargament implicada en el teixit associatiu, impulsor de la solidaritat amb el Sàhara Occidental i que, de ben segur, enriquirà el discurs d’esquerres i les propostes programàtiques“, han assenyalat.

Les dues formacions proposen construir a la ciutat “un espai polític crític i rupturista, independentista i d’esquerres” per donar “respostes enfront a les retallades de drets socials i nacionals”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per