divendres, 19 de abril de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La riera reuneix l’ACA amb Arenys de Munt

Riera d'Arenys de Munt | Foto: arenysdemunt.cat

El primer tinent d’alcalde d’Arenys de Munt, Alfons Molons (CiU), i l’arquitecte tècnic municipal, Antoni Subirà, es van reunir el dimarts 28 de setembre amb el gerent de l’Agència Catalana de l’Aigua per tractar els temes pendents en referència al projecte de canalització de la Riera d’Arenys de Munt.

Segons informen fonts municipals, el gerent de l’ACA va ser “molt receptiu” als temes exposats i es va comprometre a fer les gestions oportunes per poder solucionar-los, tot i que la part econòmica depèn del Ministerio de Medio Ambiente. La reunió també va servir per concretar els temes que cal tractar amb el Ministerio a la trobada prevista per a la setmana vinent amb la subdirectora general d’Infraestructures Hidràuliques.

Condicions del projecte

En la reunió, el consistori arenyenc va refermar la postura que ja va exposar el mes de gener al Ministerio de no recepcionar l’obra fins que el projecte estigui en ”òptimes condicions” i amb les prescripcions que l’Ajuntament ha anat fent durant el temps de durada de l’obra. L’ACA ha assumit la mateixa postura. Durant la reunió, els representants de l’ajuntament també van informar de la moció aprovada al Ple que va en aquest sentit.

Temes tractats

Es van tractar quatre temes: La quantitat d’aigua que encara passa per la llera de la Riera els dies de pluja intensa; l’acabament de les capçaleres del Torrent d’en Puig i del rial Bellsolell; la situació i solucions per al clavegueram; i la necessitat d’accelerar el tema de la tramitació del projecte d’ampliació de la carretera i construcció del pont de la carretera C-61. Cal recordar que aquesta darrera qüestió ha provocat que l’obra s’hagi aturat per la manca d’entesa entre l’ACA i el departament de Carreteres de la Generalitat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per