methotrexate online purchase prevacid where to buy low dose naltrexone online yasmin birth control pills buy online buy differin cream uk
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’elit del Handbol Platja torna a Calella

Foto: Alfred Lieury

Aquest cap de setmana es disputa a Calella el VI Open d’Handbol Platja-Ciutat de Calella, amb la participació dels millors equips estatals d’aquesta disciplina esportiva que combina l’handbol amb l’espectacularitat de la seva “versió” platja.

Des de divendres 2 de juliol i fins diumenge 4 de juliol, la platja de Garbí de Calella acollirà el VI Open d’Handbol Platja-Ciutat de Calella, torneig inscrit al circuit de la Federació Europea d’Handbol (EHF) i puntuable pel Eurohandball-Beachtour.

48 equips

Sota l’organització del Club Handbol Platja Calella, 32 equips masculins i 16 de femenins, l’elit de l’handbol platja estatal, competiran per alçar-se amb el trofeu d’una de les cites estiuenques de la disciplina més ben valorades pels jugadors.

Competició

La competició s’iniciarà divendres a les cinc de la tarda amb el torneig de base, que donarà pas, entre les 19.30 h i les 20.30 h, als primers partits oficials. La segona jornada començarà ben d’hora al matí, a les 9.00 h, i serà un continu d’enfrontaments fins a les 20.00 h que farà gaudir als mateixos jugadors, però també als afeccionats i al públic en general per l’espectacularitat de l’handbol platja.Els partits es reprendran diumenge, també a les 9 del matí, i serà a partir del migdia quan es jugaran les finals, tant en categoria masculina com femenina.

Concurs de Girs

Paral.lelament a la competició oficial, l’Open d’Handbol Platja-Ciutat de Calella organitza també un Concurs de Girs; un divertit i vistós espectacle de salts i puntuació.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per