cheap benicar online zyprexa buy uk uk clomid buy clomid uk buy online cheap depo provera
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres, capital catalana de vela

Foto: cnelbalis.com

Sant Andreu de Llavaneres tornarà a ser la capital catalana de vela. El proper cap de setmana, dies 1 i 2 de maig, el Port Balís celebra per tercer any consecutiu la Setmana Catalana de Vela, en la seva 24a edició.

El certamen es va presentar dimecres 28 d’abril a bord del Pailebot Santa Eulàlia que serà a Llavaneres. A més de seguir l’espectacle d’aquest esport en directe, els visitants podran participar en tot un seguit d’activitats paral·leles per gaudir d’aquest esdeveniment esportiu al Maresme.

La presentació del torneig, que va tenir lloc dimecres al matí a Barcelona, va comptar amb l’assistència de Bernat Graupera, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres; Jordi Mumbrú, representant territorial de Barcelona de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Oriol Balaguer, director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya; Jordi Sans, director esportiu i relacions externes d’UFEC; Carlos Malagrida, president del CN El Balís; Gerard Esteva, president de la FCV i Tony Colom, vicepresident de la FCV.

Jordi Mumbrú va manifestar que la Setmana Catalana de Vela (SCV) “és una regata consolidada on hi participen una trentena de clubs nàutics i més de 800 esportistes“. Per la seva banda, Carlos Malagrida va destacar que tot i que la SCV l’organitza el CN EL Balís, reben l’ajut de molts altres clubs i “és la gran festa de la vela“. Malagrida també va destacar la tasca dels voluntaris i el “caràcter verd” de la regata.

Programa

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per