where to buy accutane in australia retin a where to buy canada buy nolvadex online can you buy promethazine in canada buy nasonex nasal spray online
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat de Mar ja no té passos a nivell

El nou pas enlairat | Foto: ajmalgrat.es

Un acte institucional presidit pel delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, el president d’Adif, Antonio González, i l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, inaugurarà aquest dijous 30 de setembre, a les 18.15 h., l’accés superior que substitueix el pas a nivell del Molí Vell.

Mas Bages

La construcció del pas enlairat de Mas Bages, que ha tingut un cost de 2,3 milions d’euros, suposa l’eliminació del darrer pas a nivell que hi ha al municipi. Les obres, que ha portat a terme Adif, han inclòs la construcció d’una variant i un pas superior per a la supressió del pas a nivell en el punt quilomètric 58,260 de la línia ferroviària.

Bus especial

D’altra banda, les persones interessades en assistir a la inauguració ho podran fer a través d’un servei d’autobús habilitat per l’ajuntament que sortirà, a les 17.45 h., del carrer del Carme, cantonada amb Camí Nou. També, els particulars que vulguin anar-hi amb vehicle particular ho podran fer estacionant el seu vehicle a l’antiga carretera BV-6001, que uneix Malgrat de Mar i Blanes.

Seguretat

Els treballs han suposat també la construcció d’una rotonda i l’arranjament de dos camins d’accés. El projecte ha tingut com a objectiu incrementar la seguretat de vehicles, vianants i circulacions ferroviàries, així com garantir la permeabilitat de la infraestructura ferroviària al seu pas per Malgrat.

La darrera víctima mortal en aquest punt es va produir el passat 4 de març quan un jove conductor va morir en ser envestit per un tren, acompanyat per un home que va quedar malferit en el sinistre.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per