benadryl buy online buy plavix online uk ashwagandha buy india can you buy voltaren gel over the counter nexium online ireland
dimecres, 22 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró: Seguiment de la vaga i incidents

El servei de Mataró Bus, afectat per la vaga | Foto: Diari Maresme

Fonts municipals han informat que el seguiment de la jornada de vaga general del 29-s per part dels treballadors de l’Ajuntament de Mataró ha estat d’un 16% durant el matí, incloent el personal dels organismes autònoms, empreses municipals – Pumsa, Gintra i Prohabitatge – i els treballadors dels TecnoCampus Mataró-Maresme.

Incidents

El consistori ha informat també que aquest matí el servei de Mataró Bus no ha pogut oferir els serveis mínims pactats fins a les 7.45 h, degut a que un grup de piquets ha impedit sortir de les cotxeres cinc dels sis autobusos previstos a primera hora (6.30 h). A partir de les 7.45 h, els autobusos han fet els serveis previstos escortats per la Policia Local de Mataró.

Pintades i silicona

Altres incidents han estat l’aparició de pintades a diferents comerços i entitats bancàries, principalment del centre de la capital del Maresme. Així mateix, alguns establiments s’han trobat els panys tapats amb silicona. Dos autobusos de Mataró Bus han estat atacats amb ous i a dos més els han pintat amb esprai negre un dels retrovisors.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per