dissabte, 20 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou Bus Maresme-aeroport de Girona

Aeroport de Girona | Foto: Barcelona Bus

L’empresa Barcelona Bus ha posat en marxa aquest mes de novembre un nou servei d’autobús que uneix el Maresme amb l’aeroport de Girona.

Alternativa a Girona

Aquesta línia, a més de donar servei als usuaris que necessitin desplaçar-se fins a l’aeroport gironí, també pot resultar una alternativa per als estudiants que s’han de traslladar fins a les facultats de Girona, ja que el nou bus també té parada a l’estació d’autobusos de la ciutat. Cal recordar que el Maresme té una mala comunicació a través dels transports públics amb Girona i la freqüència de trens, a part de ser escassa, obliga a fer diferents combinacions als seus usuaris.

Municipis beneficiats

El nou servei, que compta amb tres expedicions d’anada i tornada els dies laborables i dos els caps de setmana i festius, comunica els municipis maresmencs de Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Mataró; amb l’aeroport de Girona. L’empresa no descarta ampliar aquest servei en funció de la demanda, especialment de cara a la temporada d’estiu.

Barcelona Bus ha informat també que els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener, no hi haurà servei.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per