tretinoin cream 0.025 buy online buy dulcolax tablets online india priligy dapoxetine buy online can you buy premarin over the counter buy zantac 150mg
dimarts, 14 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou Bus Maresme-aeroport de Girona

Aeroport de Girona | Foto: Barcelona Bus

L’empresa Barcelona Bus ha posat en marxa aquest mes de novembre un nou servei d’autobús que uneix el Maresme amb l’aeroport de Girona.

Alternativa a Girona

Aquesta línia, a més de donar servei als usuaris que necessitin desplaçar-se fins a l’aeroport gironí, també pot resultar una alternativa per als estudiants que s’han de traslladar fins a les facultats de Girona, ja que el nou bus també té parada a l’estació d’autobusos de la ciutat. Cal recordar que el Maresme té una mala comunicació a través dels transports públics amb Girona i la freqüència de trens, a part de ser escassa, obliga a fer diferents combinacions als seus usuaris.

Municipis beneficiats

El nou servei, que compta amb tres expedicions d’anada i tornada els dies laborables i dos els caps de setmana i festius, comunica els municipis maresmencs de Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Mataró; amb l’aeroport de Girona. L’empresa no descarta ampliar aquest servei en funció de la demanda, especialment de cara a la temporada d’estiu.

Barcelona Bus ha informat també que els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener, no hi haurà servei.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per