how to get doxycycline online sildenafil citrate cheap generic viagra canada paypal buy nizoral cream online buy xenical pills
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou portal sobre literatura en català

Imatge: pàgines.cat

Aquest mes d’abril ha acollit la inauguració de pàgines.cat, un nou mitjà de comunicació digital nascut al Maresme que pretén cobrir “el buit actual“, des del punt de vista informatiu, en l’àmbit de la literatura en català. Es tracta d’una eina gratuïta, participativa i accessible en qualsevol moment.

El seu director i fundador, Jordi Climent, defineix el nou portal com “una aposta ambiciosa, la missió de la qual és fomentar la lectura de llibres en llengua catalana per mitjà de la promoció, tant dels autors i les autores en català, com de les novetats editorials, les fires i els certàmens literaris en aquesta llengua”. Per Climent, pàgines.cat “té la intenció de convertir-se en el referent sobre literatura en català i el punt de trobada fonamental de persones lectores, creadores, editores i intermediàries”. El director afegeix que “sobre una estructura de bloc, però amb un clar aspecte de portal”, la seva navegabilitat “és molt intuïtiva i convida a la participació constant de les persones usuàries”. En acabar, Climent ha convidat a tothom a fer una ullada a l’apartat ‘Com puc participar?‘ del portal.

Valors fundacionals

Els valors fundacionals de pàgines.cat es fonamenta en el foment de la lectura en català, la promoció dels autors i les autores que escriuen en aquesta llengua i de les empreses editores que aposten per llurs creacions i per la traducció al català de grans obres escrites en altres llengües, per un “elevat compromís amb la cultura catalana i per la defensa del català”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per