buy propranolol 10 mg buying olanzapine online buy kamagra oral jelly sydney p57 hoodia buy uk retin a micro buy uk
diumenge, 19 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nou projecte Twiter + Maresme

Foto: Adrià Costa | Osona.com

Un projecte innovador a casa nostra pretén donar una visió del Maresme des del punt de vista dels maresmencs. Es tracta de “Pensaments del Maresme“, una iniciativa de Laureà Folch focalitzada al Maresme i que, a través d’Internet, combinarà innovació, comunicació i noves tecnologies. Concretament, aquest ‘projecte/experiment personal’ tindrà com a fil conductor Twitter + Maresme.

L’envoltall exterior és un bloc, i per tant, “té els avantatges i inconvenients d’aquesta eina”, apunta Folch. A l’interior s’hi troba informació actual, en temps real, del que passa a la comarca, enviada per la seva gent, en la majoria de casos anònims o desconeguts, que utilitzen Twitter com a eina difusora. L’objectiu principal, afegeix Folch, “és donar una visió del Maresme des del punt de vista dels maresmencs, tal com som, sense entrebancs, i sense retallades o filtres”.

Laureà Folch és el guanyador del Premi Blocs Catalunya 2009 en la categoria de formats audiovisuals, i regidor de Comunicació, Participació i Noves tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per