cheap zoloft online viagra online shop paypal buy glucophage xr online buy nolvadex online in australia where can i buy clomid in south africa
dijous, 13 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pineda redacta una ordenança de civisme

Ajuntament de Pineda | Foto: Diari Maresme

L’ Ajuntament de Pineda de Mar està redactant una ordenança de civisme amb l’objectiu de regular els aspectes bàsics de la convivència de la ciutadania en espais públics i comunitaris. Aquesta mateixa setmana el consistori enviarà un exemplar de la primera proposta a les entitats i grups polítics locals per tal que hi puguin fer les seves aportacions.

Segons fonts municipals, l’ordenança que actualment s’està redactant pretén garantir el dret a conviure dins els principis de respecte, tolerància, seguretat, salubritat i sostenibilitat ambiental.

Participació

Per altra banda, i per tal que el document “sigui plural”, el consistori pinedenc promou la participació dels ciutadans i ciutadanes que poden consultar el document i aportar propostes a través del web municipal.

L’ajuntament preveu que l’ordenança es posi en marxa durant el primer trimestre del 2011.

Convivència

L’ordenança de civisme de Pineda de Mar vol regular els aspectes bàsics de la convivència cívica en espais públics, en espais privats d’ús comunitari i en tot allò que pugui afectar els espais, activitats o drets propis de les persones.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per