dijous, 23 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Polèmica per les càmeres de Llavaneres

Càmera de seguretat

Foto: sxc.hu

Un comunicat publicat per l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), al web municipal ha provocat un fort malestar entre els partits de l’oposició. En concret, l’escrit assegurava que davant la preocupació que hi ha entre la població pels casos de robatoris en habitatges unifamiliars del Maresme, el consistori ha decidit emprendre una sèrie d’iniciatives. Entre les diverses mesures que es prendran, hi ha la instal·lació de càmeres de vigilància als principals accessos de Llavaneres: la zona de l’N-II, l’autopista i la carretera de Mata.

En aquest sentit, l’alcalde lamentava que la instal·lació de les càmeres s’havia demorat per “l’oposició ferma d’alguns grups de l’oposició que s’hi han manifestat en contra des de l’estiu passat, quan el govern va voler tirar endavant el projecte”. A més, Graupera també afegia que “des de fa mesos i tot i la incomprensible oposició d’alguns grups, estem fent gestions per adquirir un nou vehicle per a la Policia Local, que millorarà el parc mòbil i, per tant, l’eficàcia del cos municipal de seguretat”.

Ara, segons ha avançat l’ACN, la resta de partits ha considerat ‘vergonyós’ que l’alcalde utilitzi un mitjà públic per atacar-los i que se’ls intenti responsabilitzar dels assalts a les cases. Alguns, a més, entenen que la instal·lació de les càmeres és ‘injustificada’ i ‘oportunista’.

Davant les protestes, les crítiques que apareixien en l’escrit de l’alcalde han estat suprimides del comunicat definitiu.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per