minocycline order online ashwagandha for height online buy anafranil online uk buy generic wellbutrin xl aygestin purchase
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preestrena de ‘Blog’ a la mostra de Cinema

Cartell de 'Blog'

La Mostra de Cinema de Mataró presentarà el proper 20 de gener la prémiere catalana de ‘Blog’, una pel·lícula d’Elena Trapé que compta amb l’aparició, com a actriu secundària, de la mataronina Clara de Ramon. La cinta va ser una de les triomfadores del passat festival de San Sebastián on va aconseguir una menció especial de la secció Zabaltegi-Nous directors i el premi Otra Mirada atorgat per TVE.

Fets reals

‘Blog’, basada en fets reals, és la sorprenent història d’un grup d’adolescents, noies de 15 anys, de classe mitja-alta, ben educades, intel·ligents, sensibles i conscients. Un grup de joves amb un pla secret i un objectiu comú: quedar-se embarassades totes a la vegada. La singularitat d’aquesta pel·lícula radica en el seu realisme, afavorit pel singular mètode de rodatge, ja que la majoria de les escenes han estat captades per les seves protagonistes amb una càmera de vídeo domèstica i en forma de diari digital. Elena Trapé, la seva directora, és professora de l’ESCAC i ha estat considerada una de les joves promeses del cinema espanyol per la prestigiosa revista Variety.

OFF MOSTRA

Amb la preestrena de ‘Blog’, la Mostra inicia una sèrie de projeccions anomenades OFF MOSTRA amb les quals s’avançaran alguns dels continguts i criteris que defineixen el certamen, que tindrà lloc entre el 17 i el 20 de Febrer.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per