cialis hong kong buy ranitidine buy uk amoxil bd bula anvisa viagra gel online buy diclofenac sodium uk
divendres, 16 de novembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preparen una manifestació contra les Rondes

Preservem el Maresme convoca una manifestació ciutadana

La coordinadora Preservem el Maresme ha convocat per al proper diumenge 21 de novembre una manifestació a Mataró, amb tractorada inclosa. Amb el lema ‘Que no ens trinxin la comarca‘, la protesta ciutadana s’oposa a la construcció dels laterals de l’autopista, les Rondes de Mataró i del Maresme.

Segons l’entitat, la manifestació servirà per “reclamar, inequívocament i amb una sola veu, que al Maresme no volem cap construcció de noves vies que no solucionaran la nostra mobilitat i ens hipotecaran per sempre el nostre futur”, assenyalen.

Recorregut

La marxa sortirà primer, a les 11 del matí, amb els tractors dels pagesos de la comarca i els equips mòbils de la Plaça de l’Arquera (Laia), a Mataró. A les 11.30 h., el gruix de la manifestació sortirà del davant del Consell Comarcal (N-II/Estació Renfe), fins arribar a la Plaça de les Tereses de Mataró. A partir d’aquí, la marxa ciutadana baixarà per la Riera i acabarà amb una ‘Gran Botifarrada als Laterals‘, a la Plaça de l’Ajuntament.

En la seva vessant festiva, la manifestació comptarà amb la participació de tabalers, grallers, bastoners i una festa musical del grup ‘Ai, ai, ai‘ amb la seva ja famosa cançó al Maresme “Tots això eren vinyes …” i diversos actes lúdics.

Actualment, Preservem el Maresme compta amb l’adhesió de prop d’una cinquantena d’entitats de la comarca.

1 comentari per a “Preparen una manifestació contra les Rondes”

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per