online propecia is mail order viagra safe combivent inhaler to buy buy yasmin pill benzac buy
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Presenten el I Aplec per la Independència

13s a Arenys de Munt | Foto: Diari Maresme

La Sala Municipal d’Arenys de Munt acollirà el proper dissabte 31 de juliol, a partir de les 19.30 h, un acte polític que amb el títol ‘Què ha canviat des del 13S a Catalunya?‘ pretén analitzar què ha succeït a Catalunya des de la celebració de la primera consulta sobre la Independència que va tenir lloc el 13 de setembre de 2009 al municipi maresmenc.

I Aplec

Fotomuntatge del monument

Durant la trobada, organitzada per la comissió de la consulta d’Arenys de Munt, es presentarà el I Aplec per la Independència que es farà el proper 12 de Setembre a Arenys de Munt, amb motiu del primer aniversari de la consulta, on també s’inaugurarà el Monument a la Independència. Un monument que, segons els seus impulsors, “vol ser el punt d’acollida de tots els independentistes com símbol de la lluita per les llibertats del nostre país”. Aquest monument es finançarà amb aportacions populars.

Nodrida participació

A l’acte polític hi ha prevista la participació de Patricia Gabancho, Joan Laporta, Salvador Cardús, Oriol Junqueras, Josep Maria Terricabras, Àngel Colom, Jaume Sobrequés, Pep Riera,,Vicent Sanchis, Francesc Ribera Titot”, Ramon Carner, Èric Bertran, Vicent Partal, Alfons López Tena, Elisenda Paluzié, Jordi Fàbrega, Enric Canela, Pere Aragonès, Diego Arcos, Santiago Espot, Toni Strubell, Xavier Safont-Tria, Josep Manel Ximenis, Uriel Bertran, Assumpta Montellà i com amfitrió l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per