dissabte, 20 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Secretari de dia, Kaleborroca de nit

Antiga seu de Banesto | Foto: Street View

Sens dubte, el pas d’ICV per interior no ens deixarà de sorprendre fins el darrer dia. Hom es pregunta si és normal, ser un dels màxims responsables dels Mossos, i anar de manifestació en manifestació (això sense comentar si és cert que l’alcalde de Barcelona no el va poder localitzar quan el necessitava).

Mentrestant, les declaracions del Sr. Herrera, sí més no, sorprenents “ara, amb la manifestació la pilota està a la teulada del president Zapatero”, em pregunto si quan els Mossos ens manifestaven demanant la dimissió del Saura, també pensava que llavors la pilota estava en la seva teulada.

Els darrers 4 anys els okupes han rebut el missatge que als Mossos els persegueixen amb càmeres i que ells poden així ser els amos del carrer, no és estrany doncs, la violència que es veu en ocasions per part d’aquests col·lectius.

En definitiva, Barcelona en flames i gairebé en estat de setge, i el Boada de manifestació per Girona, tot un exemple de com governar un País.

Josep Ramon Sanahuja | Delegat del sindicat de Mossos CAT-ME

1 comentari per a “Secretari de dia, Kaleborroca de nit”

  1. Manel ha dit:

    4 anys de mal govern, 4 anys d’escàndols dia rere dia, 4 anys d’incompetències absolutes a interior. quan no ha estat el Boada ha estat el Saura i quan no el Olmos i el Delort

    visca el mal govern d’uns incompetents

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per