buy arimidex in australia cheap seroquel online pfizer viagra online price cheap tretinoin buy generic keppra online
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sentència contra l’Ajuntament de Tordera

Foto: sxc.hu

La Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ha emès una sentència desfavorable a l’Ajuntament de Tordera i a Autocars Barrera en el cas del transport escolar no obligatori. El consistori, que encara pot presentar recurs d’empara, està obligat a pagar indemnitzacions al Consell Comarcal del Maresme i, juntament amb l’empresa d’autocars, fer-se càrrec de les costes del judici.

El conflicte es va iniciar el setembre de 2003, quan l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va firmar un decret autoritzant l’empresa Autocars Barrera a fer-se càrrec del transport escolar no obligatori (el que no surt del terme municipal). Aquesta decisió va impedir que el Consell Comarcal del Maresme continués fent aquest servei al municipi i va iniciar, alhora, una batalla legal sobre qui tenia les competències del transport escolar i quina administració se n’havia de fer càrrec econòmicament.

La sentència, que s’ha donat a conèixer aquesta mateixa setmana, manifesta que l’actuació del consistori torderenc no s’ajusta a dret. Per tant, després de set anys de conflicte, tot haurà de tornar al seu punt anterior. Cal recordar que el Consell Comarcal del Maresme feia aquest servei des de l’any 1996, per la delegació de competències que havia rebut per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per