buy clindamycin phosphate gel ivermectin (stromectol) where to buy cheapest lipitor online pilex ointment online can i buy viagra over the counter in usa
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Serna: “s’estan complint els serveis mínims”

Mar Serna | Foto: gencat.cat

La consellera Mar Serna ha destacat en roda de premsa que “els acords en fred han garantit el compliment dels serveis a tots els àmbits competència de la Generalitat”. Segons ha informat la consellera, el seguiment de la vaga al sector públic de la Generalitat és a hores d’ara d’un 10,86%. En el cas de l’educació, “el seguiment mitjà és del 20,85% pel que fa als centres públics”.

“En fred”

Serna ha destacat aquest migdia “el compliment dels serveis mínims ens demostra i ens reitera que els acords entre les organitzacions sindicals i les patronals, i a més en fred, és una bona forma de treballar i garantir l’ordre i el compliment dels serveis mínims durant l’exercici del dret de vaga”

Segons la consellera, en el transcurs de la jornada, s’estan complint tots els serveis mínims decretats pel Departament de Treball tant en l’àmbit de la salut, com de l’educació, l’atenció social, el transport públic i de mercaderies.

23 detinguts

Per altra banda, la Conselleria d’Interior ha informat que fins a les 14 hores de la tarda, s’havien fet un total de 23 detencions per danys i agressions relacionades amb l’alteració de l’ordre públic, de les quals 6 han estat a Mataró.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per