viagra nz online purchase feldene zocor buy where can i buy clindamycin lotion nexium hp7 buy online
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sindicats: “seguiment massiu de la vaga”

Imatge: youtube

Els sindicats que han convocat la vaga general aquest dimecres 29 de setembre han fet les primeres valoracions de la mobilització, mostrant la seva satisfacció pel que consideren un “seguiment massiu“. Segons la UGT, a primera hora d’aquest matí – com en els primers torns de la nit – el seguiment de la vaga està sent “generalitzat a la indústria, el transport públic i el sanejament urbà“. CCOO ha informat que la vaga general ha començat amb un seguiment “massiu a tots els sectors i territoris“. USO també ha valorat positivament l’inici de la mobilització i ha informat que compta amb “un ampli seguiment, però desigual: majoritari al sector industrial i de menor participació en el sector serveis“.

Transports públics

Segons fonts sindicals, l’aturada està sent total a TMB metro i autobusos, Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i “els serveis mínims pactats estan funcionant amb normalitat“. El Port de Barcelona està aturat. A l’aeroport del Prat el seguiment de “la vaga també està sent total i només funcionen els serveis mínims decretats”, informen.

Consum elèctric

Red Eléctrica Española ha informat que, fins a les 6 d’aquest matí, el consum elèctric a Espanya s’ha situat al nivell d’un diumenge; una baixada que, segons els sindicats, “confirma l’èxit de la vaga“.

Govern català

Per la seva banda, el Govern català ha manifestat que les primeres hores de vaga s’estan desenvolupant “sense incidències rellevants” en els serveis de la seva competència. Malgrat això, fonts de la Generalitat han informat que s’han produït “incidents aïllats” a Rodalies amb alguns retards pel llençament d’objectes a la via, hi algunes incidències en la sortida d’alguns autobusos interurbans i la policia ha detingut cinc persones a Girona i Cornellà per posar silicona als panys d’establiments comercials. A més, a primera hora del matí, diversos centenars de persones concentrades a Mercabarna intentaven impedir l’entrada dels transports de mercaderies, on s’han traslladat efectius dels Mossos d’Esquadra per facilitar el pas dels vehicles.

La consellera de Treball, Mar Serna, informarà a partir de les 13.30 h. sobre el seguiment dels serveis mínims dictats pel Departament de Treball, en l’àmbit de les competències de la Generalitat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per