divendres, 22 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Subhasta de peix a l’estil antic a Mataró

Foto: sxc.hu

La Confraria de Pescadors Sant Pere de Mataró vol celebrar de forma popular la festivitat del seu patró i ho farà amb una subhasta de peix popular, oberta a tothom, el proper dissabte 3 de juliol, a les 12 del migdia, a la Llotja. A través d’aquesta original iniciativa, totes les persones que ho desitgin podran adquirir el peix pescat aquell mateix dia, subhastat de forma tradicional, amb la popular cantada a veu i amb preus a la baixa.

A més, A la vegada que es porti a terme la subhasta, s’anirà explicant el procés de la venda del peix, en què consisteix i quina feina fa la Llotja de Mataró.

La pesca, un dels sectors tradicionals de Mataró i molt lligat a la història de la ciutat, segons assenyalen fonts de la Confraria de pescadors mataronina “vol deixar de ser un ofici desconegut per la majoria” i, per aquest motiu, aquesta entitat organitza una sèrie d’activitats obertes a tothom, com la popular subhasta que tindrà lloc el proper dissabte.

Cal destacar que l’actual Llotja de pescadors de Mataró, ubicada al dàrsena pesquera del Port, és relativament nova i disposa d’una sala de vendes amb grades, on s’hi ubiquen els compradors de peix.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per