tetracycline backorder cheap generic protonix clindamycin topical gel buy viagra france paypal buy strattera cheap online
dimarts, 25 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tanquen un oratori il·legal a Mataró

Foto: Street View

L’Ajuntament de Mataró ha ordenat el tancament d’un oratori islàmic il·legal, proper a una mesquita, ubicat al carrer Montcada. Malgrat que el consistori havia advertit a una comunitat subsahariana que obrir aquest local com a centre de culte era una ‘il·legalitat’, el col·lectiu ja havia iniciat obres de reforma per ampliar-lo.

En aquest cas, segons informa El Periódico, la proliferació d’oratoris preocupa al consistori mataroní perquè amaga un problema de fons. En paraules del regidor de Presidència i Participació Ciutadana, Carlos Fernández, “s’ha detectat discrepàncies religioses entre les comunitats magribina i subsahariana”, les més nombroses de Mataró. Cal tenir en compte que la majoria d’imans de les mesquites que hi ha a la capital del Maresme són d’origen magribí. Això explicaria que altres comunitats també islàmiques, com ara subsaharians o pakistanesos, acabin cercant els seus propis oratoris que, sovint, esdevenen il·legals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per