wellbutrin price online can you purchase singulair over the counter buy hoodia p57 uk can you buy chloramphenicol eye drops over the counter escitalopram order online
dilluns, 16 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tribut de Sant Vicenç al mestre Miquel Martí

Foto: L'església de Sant Vicenç acull el tribut al mestre Martí

El tradicional Concert d’Estiu de l’Orfeó Parroquial El Delme de Sant Vicenç de Montalt vol retre un homenatge al mestre Miquel Martí i Gaspar, que exercí de director de la coral d’ençà de l’any 2001 i fins a la seva mort, el passat mes de novembre, als 68 anys d’edat. Així, a partir d’aquest 2010, el concert portarà per títol “In memoriam de Miquel Martí i Gaspar“.

L’edició d’enguany tindrà lloc el proper 3 de juliol, a partir de 2/4 de 10 del vespre, a l’Església de Sant Vicenç, i comptarà amb la participació de l’Orfeó Parroquial El Delme, dirigit per Eva Ramon, i la Societat Coral La Floresta de Sants-La Bordeta, dirigida per Santos Martínez i Trabal.

El programa, a banda de les intervencions de les dues corals, compta amb la interpretació conjunta de tres peces, que Miquel Martí va dirigir en nombroses ocasions i per les quals en sentia una estimació especial.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per