where can i buy carafate suspension buy kamagra online next day delivery safe place buy accutane online viagra generico italia online buy topamax uk
dimarts, 25 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar Mar: Enderroc del Patronat Parroquial

El solar, després de l'enderrocament | Foto: vilassardemar.cat

El Patronat Parroquial, un dels equipaments més emblemàtics de Vilassar de Mar, situat al carrer Sant Genís número 62, ha estat enderrocat perquè l’edifici amenaçava ruïna.

Projecte aturat

Segons informa el consistori, el projecte de reforma del Patronat Parroquial, aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat, preveia construir-hi en el seu lloc una àrea d’equipament sociosanitari amb apartaments assistits, un teatre, una pista poliesportiva i un aparcament. De moment, aquesta actuació no s’ha pogut tirar endavant perquè la promotora privada que s’encarregava del projecte urbanístic, d’acord amb el propietari del solar – el Bisbat de Barcelona -, finalment no va poder aconseguir el finançament necessari per dur-lo a terme a causa de l’actual conjuntura econòmica.

Possible aparcament provisional

A hores d’ara, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert converses amb el Bisbat de Barcelona per habilitar el solar provisionalment com a zona d’aparcament lliure, mentre el projecte no tiri endavant.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per