how to buy propecia online can you buy prednisone over the counter in greece ciprofloxacin sale online clindamycin topical where to buy buy viagra phuket
dimecres, 22 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vivaldi i Pergolesi a Pineda

Cartell: Orquestra de Cambra de París

La Sala Gran del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar acull aquest dijous 27 de maig, a les deu del vespre, un concert de música clàssica a càrrec de l’Orquestra de Cambra de París, dirigida per Horst Söhm.

Vidaldi i ‘Les quatre estacions‘ , amb el prestigiós violí Mark Benzekri, prendran el protagonisme a la primera part de l’actuació. A la segona part, ‘Stabat Mater‘ de Pergolesi comptarà amb l’actuació de la soprano Seung Hee Cha i la mezzo-soprano Francina Watremez. L’organització, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, ha valorat com ‘un privilegi‘ poder veure i escoltar la prestigiosa Orquestra de Cambra de París a Pineda, que actualment es troba de gira per Catalunya.

L’orquestra

Formada al 1989, l’Orquestra de Cambra de París ha realitzat més de mil concerts i vàries gires internacionals, essent una de les orquestres de més renom a París i al nord de França. En ella hi actuen músics professionals de la capital francesa i músics internacionals residents també a París. Després d’una vintena de temporades, el conjunt ha aconseguit una destacada reputació, tant a nivell nacional com a nivell internacional, amb nombrosos concerts a París i França i a varis països europeus i també als Estats Units.

Preus

Guixeta (mateix dia): 25 euros
Anticipada: 22 euros
Anticipada Soci Centre Cultural: 20 euros

Les entrades anticipades es poden obtenir a través del servei Telentrades (Caixa Catalunya) o bé adquirir-les al Bar Centre Cultural (C/Antoni Doltra, 11 de Pineda).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per