diumenge, 18 de març de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vivaldi i Pergolesi a Pineda

Cartell: Orquestra de Cambra de París

La Sala Gran del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar acull aquest dijous 27 de maig, a les deu del vespre, un concert de música clàssica a càrrec de l’Orquestra de Cambra de París, dirigida per Horst Söhm.

Vidaldi i ‘Les quatre estacions‘ , amb el prestigiós violí Mark Benzekri, prendran el protagonisme a la primera part de l’actuació. A la segona part, ‘Stabat Mater‘ de Pergolesi comptarà amb l’actuació de la soprano Seung Hee Cha i la mezzo-soprano Francina Watremez. L’organització, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, ha valorat com ‘un privilegi‘ poder veure i escoltar la prestigiosa Orquestra de Cambra de París a Pineda, que actualment es troba de gira per Catalunya.

L’orquestra

Formada al 1989, l’Orquestra de Cambra de París ha realitzat més de mil concerts i vàries gires internacionals, essent una de les orquestres de més renom a París i al nord de França. En ella hi actuen músics professionals de la capital francesa i músics internacionals residents també a París. Després d’una vintena de temporades, el conjunt ha aconseguit una destacada reputació, tant a nivell nacional com a nivell internacional, amb nombrosos concerts a París i França i a varis països europeus i també als Estats Units.

Preus

Guixeta (mateix dia): 25 euros
Anticipada: 22 euros
Anticipada Soci Centre Cultural: 20 euros

Les entrades anticipades es poden obtenir a través del servei Telentrades (Caixa Catalunya) o bé adquirir-les al Bar Centre Cultural (C/Antoni Doltra, 11 de Pineda).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per