provera racuna online banka intesa female viagra online buy in india xenical sale online buy cheap nexium ordering tinidazole
dilluns, 16 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Volen aturar el pressupost d’Arenys de Munt

Mas Gabana | Foto: Google Maps

ERC, PSC i els representants de les urbanitzacions Mas Gabana (Urb. Sta. Rosa dels Pins), Aiguaviva i l’Ajup d’Arenys de Munt han posat en coneixement del Tribunal de Comptes el pressupost 2010 de l’ajuntament “per a que determini si és legal”.

Aprovació

En el ple del passat 13 de juliol, l’equip de govern d’Arenys de Munt va aprovar el pressupost 2010 amb 7 vots a favor (AM2000 i CiU), i 6 vots en contra (ERC, PSC i CUP). Segons informa ERC en un comunicat, “la interventora municipal ha informat de la disconformitat d’aquest pressupost, i l’equip de govern d’Arenys de Munt ha desestimat totes les al·legacions econòmiques presentades”.

Un milió

Segons els republicans arenyencs, per tal de quadrar el pressupost de l’any 2010 falta aproximadament un milió d’euros i “AM2000 i CiU equilibren el pressupost amb la previsió d’un ingrés d’1.008.426 euros en concepte de cànon per a la concessió del servei d’aigües fins l’any 2035”, amb el que “preveuen capitalitzar el cànon de l’aigua dels propers 25 anys i gasten 890.000 euros a poder pagar la despesa corrent només d’aquest any 2010”, denuncien. “A data d’avui, la concessió del servei d’aigua que permet equilibrar el pressupost 2010 està pendent de licitar”, conclou el comunicat d’ERC.

Calendari

Esquerra avança, a més, que “el calendari és important” perquè “una sentència que arribés un cop exhaurit l’any 2010 no tindria pas el mateix efecte”. Per aquest motiu, 15 dies després de l’aprovació definitiva del pressupost, ERC, PSC i els representants de les urbanitzacions citades ja han tramès al Tribunal de Comptes la documentació necessària per “intentar aturar el pressupost 2010”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per