divendres, 22 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys Mar assumeix l’ajornament al geriàtric

Carrer de Sant Narcís | Foto: Street View

Després de l’anunci de la Generalitat en el sentit d’ajornar el pagament a totes les residències geriàtriques i centres concertats catalans, la regidoria de Benestar Social d’Arenys de Mar s’ha compromès a aportar els diners que no rebi la residència municipal durant els mesos de setembre i octubre.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha assegurat a través d’un comunicat que garanteix que la residència geriàtrica municipal pugui mantenir “tots els seus serveis” i “no es vegi afectada” per aquest ajornament.

Places públiques

La residència municipal d’Arenys de Mar compta amb 26 places públiques que estan subvencionades al 100% per la Generalitat de Catalunya. De totes maneres, el consistori arenyenc ha aclarit que, en aquest cas, l’ajornament del pagament “només serà del 35% de cada plaça, ja que el Departament de Benestar i Família continuarà pagant-ne el 65% durant aquests dos mesos”. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha anunciat que podrà assumir aquesta diferència temporal “sense problemes“.

1 comentari per a “Arenys Mar assumeix l’ajornament al geriàtric”

  1. Josep de Martí ha dit:

    Ara que han passaat uns anys des de l’ajornament en el pagament a les residències geriàtriqes per part de la Generalitat fóra un bon moment, des de la distància, d’esbrinar el mal que aquell impagament va fer realment a la gent gran del Maresme.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per