metformin online canada can i buy accutane in mexico buy nizoral shampoo in uk tretinoin buy in usa zetia cheaper
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella vol ser seu de l’Escola d’Idiomes

Fàbrica Llobet-Guri | Foto: Diari Maresme

La ciutat de Calella aspira a ser la seu de la futura Escola Oficial d’Idiomes (EOI) que ha d’instal·lar-se a l’Alt Maresme. En una carta adreçada al director dels serveis territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental, Josep Vicent Garcia, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CiU), ha ofert l’equipament de la Fàbrica Llobet-Guri i tota la col·laboració del consistori en aquest sentit. Aquest mateix oferiment serà traslladat properament de manera personal a la consellera Irene Rigau.

Trajectòria

En el seu escrit, l’alcaldessa avala la candidatura calellenca per la “sòlida trajectòria turística” de més de 50 anys de la ciutat, la ubicació geogràfica estratègica entre Barcelona i Girona i el gran espai disponible de 24.000 m2 a la Fàbrica Llobet-Guri. També, Candini recorda que aquestes instal·lacions van acollir l’Escola Universitària del Maresme i que en aquest mateix equipament s’impartien els estudis de la Diplomatura de Turisme.

Programació

La candidatura de Calella a la EOI de l’Alt Maresme es presenta en el moment en què el departament està realitzant la programació de les futures escoles d’idiomes a Catalunya.

1 comentari per a “Calella vol ser seu de l’Escola d’Idiomes”

  1. […] Calella acollirà, finalment, la seu per al Maresme Nord de l’Escola Oficial d’Idiomes. Aquesta confirmació ha arribat a la ciutat a través d’una carta que el Departament […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per