order cefixime 400 mg synthroid buying online order keflex online arava border crossing israel buy revia naltrexone
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet: Tancar el CAP nocturn ‘millora el servei’

El CAP de Canet | Foto: canetdemar.cat

A causa de la reordenació dels serveis sanitaris a nivell de tot Catalunya, a partir del proper mes d’octubre desapareix el servei i l’assistència sanitària nocturna a Canet de Mar. En un sentit contrari a les crítiques d’altres municipis on també s’han tancat aquest servei nocturn, el consistori canetenc – governat per Convergència i Unió (CiU), Unió Municipal de Catalunya (UMdC) i el Partit Popular (PP) – ha emès un comunicat on argumenta que aquest canvi suposarà “una millora en el servei“.

Segons el mateix comunicat, amb una trucada des de casa “es podrà avaluar l’atenció i es millorarà el temps de resposta“. L’escrit municipal assenyala també que “cal una optimització dels recursos assistencials per poder oferir l’atenció necessària a la població”, i conclou que “cal fer-ho adaptant-nos tots plegats a la realitat actual“.

Reordenació

A partir d’octubre el CAP de Canet no prestarà servei nocturn i estarà obert cada dia, des de les 8.00 i fins a les 21.00 hores, inclosos els festius de tot l’any. A partir de les 21.00 hores i fins a les 8.00 de l’endemà, els usuaris que requereixin assistència sanitària, hauran de trucar al 112, el servei d’emergències mèdiques, o bé anar directament al punt d’atenció continuada (PAC) de l’Hospital Sant Jaume de Calella. També informen que a través de la trucada al 112 “es mobilitzarà el recurs més adient per a les necessitats de cada pacient: atenció telefònica, atenció mèdica domiciliària, activació ambulància bàsica o medicalitzada per trasllat al centre hospitalari”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per