generic viagra canada online buy tretinoin cream in india buy xalatan eye drops uk purchase bactrim where to purchase tretinoin cream
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU Mataró: pacte per sortir de la crisi

Joan Mora proposa un pacte de ciutat | Foto: CiU TV

Després d’una primera roda de contactes, Convergència i Unió (CiU), llista més votada de Mataró a les darreres eleccions municipals, ha proposat a totes les formacions polítiques de “provada tradició democràtica“, establir un acord marc per impulsar les mesures necessàries per “afrontar l’actual situació econòmica” i per “combatre la desafecció política”.

Acord marc

En roda de premsa, el futur alcalde de la ciutat, Joan Mora, ha explicat que durant les properes setmanes s’intentarà ultimar un acord marc que, segons ha explicat, “ha de ser entès i reflexionat per totes les formacions polítiques de provada tradició democràtica”. Mora espera que els partits hi “trobin els punts de trobada” i s’ha mostrat esperançat en generar la “confiança suficient” per establir aquest pacte. “La ciutat necessita que siguem capaços d’entendre’ns per solucionar la difícil situació que estem vivint”, ha argumentat. En aquest sentit ha demanat a la resta de partits buscar els punts d’unió i establir les mesures necessàries per afrontar les necessitats dels mataronins i mataronines, deixant de banda la genètica política.

“Comú denominador”

CiU Mataró espera que “una vegada totes les forces polítiques s’hagin acabat de reunir i situar ens facin arribar les seves línies vermelles, és a dir, els punts de desacord que els allunyarien d’aquest acord de ciutat”. En aquest sentit ha proposat que cada formació pugui afegir els annexos complementaris necessaris, sempre i quan s’avali un “mínim comú denominador“.

Diàleg

Mora no ha descartat que a partir de l’acord es puguin derivar responsabilitats polítiques a altres partits, i ha recordat que la federació no compta amb el nombre de regidors suficient per governar amb majoria absoluta. Per aquest motiu, segons Mora, ara “és necessari obrir una etapa de diàleg, com ens han demanat els ciutadans”, ha dit.

1 comentari per a “CiU Mataró: pacte per sortir de la crisi”

  1. […] formular un govern de concentració “està molt poc definida” en el document de ‘Pacte de ciutat‘ que CiU ha adreçat als grup municipals. Segons el PSC de Mataró, les línies […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per