himalaya pilex tablet online acquisto cialis generico online sicuro how to buy caverta proventil hfa inhaler online bactroban online purchase
dilluns, 24 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Compte enrere per al tercer Challenge

L'acte de presentació | Foto: Jordi Estruch

El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona ha acollit aquest dimecres la presentació del Challenge Costa de Barcelona-Maresme que el proper diumenge 2 d’octubre celebrarà ja la seva tercera edició a la comarca, amb seu a Calella.

Internacional

Amb les inscripcions tancades, l’organització del Challenge maresmenc preveu la participació de més de 1.100 triatletes – 985 homes i 115 dones – provinents de 36 països. Aquestes xifres suposen un creixement dels inscrits del 39% respecte el 2010, i el situa com el triatló de llarga distancia amb més participació de l’Estat. Entre les novetats d’enguany, s’han incorporat canvis per millorar l’atenció als participants i en els actes paral·lels.

Favorits

Entre els favorits de l’edició d’enguany, competiran pel podi els guanyadors de les edicions anteriors Jimmy Jhonsen (2010) i Marcel Zamora (2009). La prova inclou 3,8 km de natació, 180 km en bicicleta i 42 km de cursa a peu.

Presentació

L’acte ha comptat entre d’altres amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini; la vicepresidenta del Consell Comarcal del Maresme, Maria Isabel Ferreras, així com el cap de cursa del Challenge Costa de Barcelona-Maresme, Agustí Pérez, i el triatleta barceloní Marcel Zamora.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per