buy metformin 850 mg cheap zantac uk buy hoodia balance buy generic zoloft canada tretinoin buy online uk
diumenge, 19 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Shakespeare podria tornar als orígens

Logo: Festival Shakesperare

Després de la sobtada desaparició del Festival Shakespeare de Mataró, la seva directora, Montse Vellvehí, ha confirmat a Diari Maresme que ha rebut una trucada de l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier (CiU), mostrant el seu interès en recuperar un festival que precisament va néixer en aquest municipi l’any 2003.

Reunió pendent

Vellvehí, que ha explicat que encara s’han de reunir per a concretar la possible recuperació d’aquest esdeveniment cultural, ha recordat que aquest festival creat a l’entorn de la figura de William Shakespeare es va iniciar l’any 2003 a Santa Susanna, i l’edició 2008 ja va ser compartida entre aquest municipi i Mataró. A partir del 2009, el festival va concentrar tots els seus espectacles de teatre, música i dansa a la capital del Maresme.

Enguany, l’actual consistori mataroní va decidir cancel·lar el Festival Shakespeare 2011 a només dotze dies de la seva celebració argumentant motius econòmics, una decisió que ha rebut fortes crítiques des de diversos fronts culturals i polítics.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per