buy tetracycline for dogs where to buy clindamycin phosphate topical gel how to buy finasteride buy prednisone canada generic cialis soft tabs online
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Es crea el primer Màster Universitari de procurador

Signatura del conveni | Foto: D.M.

Els degans dels Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Mataró, Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Manresa i Reus han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per mitjà del qual es crearà el primer Màster Universitari per facilitar l’accés a la professió de procurador.

L’acte s’ha dut a terme en el marc de la reunió que el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals ha celebrat a Terrassa, l’any en què es commemora el 25è. Aniversari del seu Col·legi. Per part del Col·legi de Procuradors de Barcelona, l’encarregat de rubricar l’acord ha estat el seu degà, Ignacio López, i en representació de l’UAB, ho ha fet la rectora del centre, Ana Ripoll.

Crèdits

El Màster constarà de 90 crèdits (60 crèdits de formació a l’aula i 30 crèdits en pràctiques) i tindrà una durada d’un any. La primera edició s’estendrà des d’octubre de l’any 2012 fins a setembre del 2013 i comptarà com a docents amb professors de la UAB i amb procuradors en exercici dels col·legis professionals signants de l’acord. Aquest primer curs anirà adreçat a un total de 30 estudiants.

Procura

Amb aquest acord, s’estableixen les bases per crear el primer màster adreçat específicament als estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en l’àmbit de la procura. Segons els seus impulsors, aquest màster neix com a resposta a l’entrada en vigor de la llei d’accés a les professions d’advocat i de procurador dels tribunals (Llei 34/2006 de 30 d’octubre) mitjançant la qual s’estableix la necessitat de realitzar-lo com a requisit per obtenir el títol i poder exercir la professió.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per