buying ventolin inhalers online uk online clomid viagra mail order prescriptions amoxil bd bula anvisa buy dulcolax uk
dilluns, 16 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Formen a Mataró directores d’escoles bressol

Foto de família de les directores participants | diba.cat

Deu municipis de la comarca del Maresme han participat en el ‘Programa de Direcció d’Escoles Bressol‘ que es va cloure ahir dimecres 27 d’abril a Mataró. Aquesta acció formativa és una de les apostes de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona per donar suport als ajuntaments per al desplegament de serveis educatius per a la petita infància.

Formació

El programa, de 72 hores de durada, ha permès que 21 directores d’escoles bressol municipals acabin la seva formació a la capital del Maresme. Segons informa l’organització, l’objectiu del programa és contribuir a la millora de la funció educativa, organitzativa i econòmica de la direcció d’escoles bressol amb “qualitat i eficiència”, subratllen. En aquest marc, s’ha proporcionat a les participants diverses eines de gestió bàsiques i també s’han treballat les habilitats adients per dirigir una escola bressol.

Aquesta és la tercera edició del programa, que s’emmarca en el Pla de Formació de l’Àrea d’Educació, en col·laboració amb la Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona.

A l’acte de cloenda la regidora d’educació de l’Ajuntament de Mataró, Conxita Calvo, i el coordinador de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Josep Comas, van lliurar els diplomes a les participants. També, davant dels responsables d’educació dels municipis assistents, van remarcar “el rol de les administracions locals en la provisió de serveis educatius a la petita infància”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per